HaleyDewit Club
가입하기
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
Harry Potter kan zich onzichtbaar maken dankzij z'n onzichtbaarheidsmantel. Een leuk attribuut in een fantasieverhaal of zou zo'n mantel ook echt bestaan? Wetenschappers uit verschillende landen beweren dat zij een onzichtbaarheidsmantel hebben ontworpen, die objecten kan verbergen door licht te splitsen. Dat schrijft de website Ananova.com.De onzichtbaarheidsmantel 봉고차, 반 de wetenschappers haalt niet het niveau 봉고차, 반 de mantel 봉고차, 반 Harry Potter. Maar de mantel slaagt er toch in om paperclips en spijkers onzichtbaar te maken. De mantel is gemaakt 봉고차, 반 gekristalliseerd calciumcarbonaat en werd ontworpen...
continue reading...
added by flowerdrop
Source: edited 의해 flowerdrop
video
아담 램버트
sure 불, 화재 winners
for your entertainment
Hollywoodactrice Jessica Alba (30), die momenteel in blijde verwachting is 봉고차, 반 haar tweede kindje, heeft na haar eerste zwangerschap hard gezwoegd om weer in form te geraken. Daar slaagde ze ook in - tot op zekere hoogte.

"Ik ben niet teruggekomen op het gewicht dat ik had voordat ik zwanger werd 봉고차, 반 Honor," zo vertelde ze aan het Amerikaanse tijdschrift Allure. "Mijn lichaam is gewoon anders geworden. Mijn jeans sluit anders aan en de dingen hangen anders dan voorheen. Een zwangerschap is wonderlijk, maar je ziet er in elk geval naderhand helemaal anders uit", zegt ze. Alba's dochter Honor Marie is drie jaar oud. De actrice werd vooral bekend door de film 'Fantastic Four'. Sinds 2008 is ze getrouwd met filmproducent Cash Warren. (Belga / OSN)
Broederlijk Delen heeft voor zijn 50ste verjaardag een veilingsite gelanceerd waar geboden kan worden op een of andere ervaring met een bekende Vlaming, bijvoorbeeld op een picknick met Peter 봉고차, 반 De Veire. De opbrengst gaat naar de campagne "Maak ons overbodig", waarmee Broederlijk Delen mensen in het Zuiden helpt hun eigen plannen uit te voeren in de strijd tegen armoede en onrecht.

Enkele 봉고차, 반 de ruim vijftig ervaringen met BV's werden al geveild, liet de ngo donderdag weten. Zo bracht een verhaaltje voor het slapengaan met actrice Maaike Cafmeyer 601 euro op.
Op www.maakonsoverbodig.be kan momenteel nog geboden worden op "Deel Vlaanderen Vakantieland met Erika 봉고차, 반 Tielen", "Deel de keuken met Jeroen Meus", "Deel de backstage met Philippe Geubels" en "Deel de werkvloer met Roos 봉고차, 반 Acker". In de toekomst komen daar nog heel wat ervaringen met BV's bij, waaronder "Deel je naam met een personage uit een boek 봉고차, 반 Marc De Bel". De veiling loopt nog tot 24 april. (Belga / LEE)
Gaston Berghmans is vandaag 85 jaar geworden. Zijn sketch met Joske Vermeulen is door de luisteraars 봉고차, 반 Radio 2 tot beste sketch 봉고차, 반 de komiek verkozen, zo meldt deredactie.be. Berghmans viert vandaag zijn verjaardag samen met zijn beste vrienden.

De afgelopen dagen konden de Radio 2-luisteraars stemmen op hun favoriete sketch. "Ik denk dat ze Joske Vermeulen kiezen", voorspelde Berghmans al in 'De Madammen' op Radio 2. In de alombekende sketch probeert collega Leo Martin tevergeefs om de heer des huizes aan de telefoon te krijgen, maar hij moet het doen met zoonlief Joske die alleen thuis is. De zin "Joske Vermeulen, Trammezandlei 122, Schoten" uit de sketch is ondertussen een klassieker geworden. De Joske Vermeulen-sketch is er een 봉고차, 반 de 360 die Berghmans in z'n carrière gemaakt heeft. (Belga / OSN)
added by HaleyDewit
Source: hqdiesel, corel, picmonkey
I hate your Stephen Lynch shirts
and your Jurassic Park merchandise
I hate that I can’t talk to you
Without sounding like an imbecile (i know that doesn't rhyme)

I hate that you’re on my mind
Every 초 of everyday
I hate that I have to remind myself
I’d better stay away

I hate that when I go on Twitter
your tweets are the first ones that I see
I hate that when I talk to you
you never ever talk back to me

I hate that we have so much in common
but 당신 will never want to know
I hate that I don’t exist to you
and that I have to go through this alone

I hate that I have to restrain myself
From reaching...
continue reading...
added by HaleyDewit
video
added by GirlySpunk
video
the departed
레오나르도 디카프리오
trailer
video
neveneffecten
seizoen 1
de bron 봉고차, 반 de e40
lieven scheire
jonas geirnaert
jelle de beule
koen de poorter
video
zonde
vd
zendtijd
added by HaleyDewit
video
샤키라
la torura
음악 video
Lindsay Lohan heeft zich zondagavond gemeld bij een gevangenis in Lynwood in de Amerikaanse staat Californië. De 25-jarige actrice zal daar haar onlangs opgelegde gevangenisstraf 봉고차, 반 dertig dagen uitzitten.

Lohan kan echter binnen enkele uren weer op vrije voeten zijn, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Het complex kampt namelijk met een cellentekort. Als de actrice weer vrijkomt, moet ze zich aan een strikt schema houden. Zo moet ze tot maart elke maand voor de rechter verschijnen om de voortgang 봉고차, 반 haar nog openstaande taakstraf en sessies bij een psychiater te bespreken.
Lohan werd woensdag veroordeeld tot dertig dagen cel omdat ze zich niet aan de voorwaarden 봉고차, 반 haar proeftijd hield, een terugkerend probleem voor de actrice sinds 2007. Toen begon de ellende voor haar, nadat ze twee keer werd opgepakt wegens rijden onder invloed. (Belga / KAV)
video
florence+the machine
dog days are over
lyrics
video
아델
if it hadn't been 사랑
added by HaleyDewit
video
stars
your ex-lover is dead
음악 video
added by HaleyDewit
video
히어로즈
season 3
trailer