Personal Finance Club
가입하기
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Getting hyväksytty link ei ole helpoin prosessi. Koska viime talouden ongelmat koko kansakunta, luotonantajat etsivät paljon lainan hakija ja ovat tiukkoja. Vaikka on olemassa useita keskeisiä alueita lainanantajat keskittyy, on tärkeää, että olet valmis esittämään täydellinen, täydellinen paketti tarkistettavaksi, jos toivoa saada hyväksytyksi.

Tässä on 5 tärkeitä askelia sinun täytyy seurata varmistaa pankin laina voidaan käsitellä ilman ongelmia:

1. Ymmärrä asetukset

Ennen kuin suuntaat pankki tarkistaa lainan paketteja verkossa ja nähdä, mitä kilpailijat tarjoavat. Sinun täytyy olla tietoinen mitä etsit link, ehdot voidaan kohtuudella varaa ja tavoitteesi maksaa pois lainan mahdollisimman nopeasti. Jos etsit tietyn tyyppinen laina (auto, mortgage, personal) Varmista, että löydät paras ratkaisu sinulle. On monia lainatarjoukset saapuvat postilaatikkoon, mutta Tutustu sakon tulostaa ennen kuin jatkat.

2. Esittää kysymyksiä

Kun löydät lainapaketin olet eniten kiinnostunut, ota pankkiin suoraan selvittää etukäteen, mitkä vaatimukset ovat lainan tukikelpoisuuden. Voit joutua tekemään nimityksen puhutaan tarvittavat materiaalit, asiakirjat ja aikataulut haluat aloittaa hyväksyntätoimet. Pankit ovat erilaiset vaatimukset ja se on tärkeää tietää, mitä he ovat etukäteen, joten voit olla valmis.

3. Tunne rajoituksia

Jos olet harjoittaa lainaa, pitäisi jo olla tietoinen link historia ja nykyinen Pisteet. Pankki kertoo eri luotto tulokset tarvitaan lainan hyväksymisestä. Suunnittele ja pyytää kopion historia ja Pisteet useita viikkoja ennen hakemuksen. Tarkista luotto historia tarkkuus ja anna itsellesi aikaa korjata virheet historia mietinnössänne. Luotonantajat tänään ovat hyvin riippuvaisia aiemmin käytettyjen luottoa. Jos raportissa on virheitä, saatat päätyä kanssa pienempi Pisteet, joka voi vahingoittaa mahdollisuuksiasi lainan hyväksymisestä. Harkita taloudellisia rajoituksia, lainan suunniteltaessa. Hakea lainaa perustuu taloudellinen kyky tehdä takaisinmaksut sinulla on varaa.

4. Luo tarkistuslista

Pankin tietojen on järkevää luoda tarkistusluettelon asianmukaiset asiakirjat tarvitaan lainahakemuksen. Se voi kestää jonkin aikaa saada asiakirjoja tarvitset velkojien, työnantajan ja muiden taloudellisten resurssien. Puutteelliset hakemukset voi aiheuttaa lainan kieltäminen.

5. Oletko oikeassa odotukset

Tässäkin hakee lainaa kun olet kiire ei ole koskaan hyvä idea. Laina virkamiehet on pöytäkirjan hyväksymisestä lainaa ja saamaan rahat. Prosessin aikana varmista keskustella tapahtumien kulku niin sinulla on idea, kun odottaa vastausta. Vaikka jotkut lainat ennalta hyväksymistä etukäteen yksityiskohtia ei välttämättä tunneta, ennen kuin pari viikkoa on kulunut. Laina virkamiehet pyytävät neuvoja sen jälkeen ylös. Sinun tehtäväsi on saada laina, sinulla on varaa maksaa. Voit joutua kertomaan lainan perustelut. Onko henkilökohtainen laina lainanantaja ehkä haluat tietää, miten aiot käyttää rahaa, esimerkiksi, saatat tarvita sitä kodin parannuksia tai velan vähentämiseen. Lainan prosessi voi olla turhauttavaa ja jos olet hakenut lainaa ei hyväksytä, lainanantaja voi antaa erityiset perustelut kieltäminen. Se voi olla vaarallista jatkuvasti hakea mikä tahansa laina luulet voi olla mahdollisuus saada luottoa. Liikaa lainahakemukset voivat pilata luotto ja hävittää mahdollisuutesi turvata yksi lähitulevaisuudessa.