HaleyDewit Club
가입하기
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
수퍼내츄럴
added by
Source: 구글
credits go to the creator!
사진
수퍼내츄럴
가장 좋아하는 series
Fanpup says...

This HaleyDewit 사진 might contain 연기 화면, 연막, 연기가 자욱한 스크린, and smokescreen.

담홍색, 핑크 uitgeroepen tot 'Vrouw 봉고차, 반 het Jaar' door Billboard Pink
Pink is door Billboard uitgeroepen tot 'Vrouw 봉고차, 반 het Jaar'. De zangeres reageert verrast op het nieuws. "Ik was echt geschokt en verrast", zegt de zangeres, die de onderscheiding op 10 december tijdens Billboard Women in 음악 in New York in ontvangst neemt. Het blad Billboard verschijnt sinds 1894 en publiceert sinds jaar en dag de belangrijkste Amerikaanse hitlijsten. Met haar album 'The Truth About Love' stond 담홍색, 핑크 onlangs voor het eerst op de bovenste plaats in de Billboard 200. Eerder dit jaar scoorde ze met 'Just Give Me a...
continue reading...
added by flowerdrop
Source: 의해 me - flowerdrop
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by HaleyDewit
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by HaleyDewit
video
니켈백
how 당신 remind me
음악 video
added by HaleyDewit
Source: buffyworld, picnik, ipiccy
added by HaleyDewit
Source: homeofthenutty + picnik
added by HaleyDewit
added by GDragon612
added by GDragon612
added by GDragon612
added by GDragon612
added by GDragon612
added by GDragon612
added by smile19
Source: Made 의해 smile19
added by LovingLucy
Source: Loving Lucy
posted by HaleyDewit
아델 (23) en haar nieuwe vriend Simon Konecki (36) kunnen nu al niet meer zonder elkaar. Een vriend vertelt aan HeatWorld dat de twee gaan samenwonen.

De zangeres, die bekend is geworden met liedjes die vooral over liefdesverdriet gaan, lijkt nu weer gelukkig in de liefde. "Adele is in lange tijd niet zo gelukkig geweest. Ze spenderen veel tijd samen. Ze is zelfs op huizenjacht en wil met hem samenwonen." De Britse zangeres werd begin januari zoenend gespot met haar nieuwe vlam, de baas 봉고차, 반 een Engelse ontwikkelingsorganisatie. Ze waren op vakantie in Florida. (Belga / KME)
Emma Watsons korte pittige jongenskopje heeft haar nog geen windeieren gelegd. De Britse actrice schitterde al op covers 봉고차, 반 Vogue en Marie Claire en is een graag geziene gaste op catwalkshows. Ook het Britse magazine Elle is 팬 봉고차, 반 de ster uit de "Harry Potter"-films. Het modeblad riep Emma Watson uit tot stijlicoon 봉고차, 반 2011.

De 20-jarige actrice kreeg een prijs tijdens de Elle Style Awards uit handen 봉고차, 반 ontwerpster Vivienne Westwood.
Watson, die haar lange lokken liet knippen na de allerlaatste opnames 봉고차, 반 "Harry Potter", is ontzettend blij met de onderscheiding. "Dit is schitterend. Ik...
continue reading...